Zchlazovače a zmrazovače

Zchlazovače a zmrazovače patří mezi základní vybavení moderních stravovacích provozů. Jako nedílná součást systému COOK & CHILL řeší jak hygienické požadavky legislativy, tak logistiku a hospodárnost přípravy, přechovávání a distribuci hotových pokrmů. Další uplatnění nacházejí zchlazovačev pekárenství, přípravě polotovarů a potravinářském průmyslu obecně.

Zchlazovače a zmrazovače

Jsou nabízeny ve 2 modelových řadách jako univerzální i jednoúčelově modifikovaná zařízení pro nejširší oblast použití. Zařízení vynikají vysokým výkonem při nízké energetické náročnosti provozu.

Řada ZCM - kompaktní zchlazovačea zmrazovače

Zchlazovače ZC a zmrazovače ZM

Všechny standardní modely jsou vybaveny elektronickou řídicí jednotkou a třemi sondami, včetně jedné vpichové pro snímání teploty v jádře. Provoz je nastavitelný ve 4 pracovních režimech:

  • šokové zchlazení „Soft chilling“
  • šokové zchlazení pomoci funkce „Hardchilling“
  • šokové zmrazování „Blastfreezing“
  • krátkodobé skladování

Na základě osvědčené technologie, tradice výroby a know-how ověřeného v laboratorních i provozních podmínkách nabízí naše firma též zakázkovou výrobu atypických vysoce výkonných zchlazovačůa zmrazovačů pro nejrůznější aplikace.