Remoska Prima P32/01

2990 Kč

Elektrická pečící mísa má kapacitu čtyři litry a příkon 580 W. Remoska je oblíbeným pomocníkem v našich domácnostech již po několik generací díky systému pečení a své jednoduchosti. Pánev má průměr 29 centimetrů a je vybavena víkem. Díky svým kompaktním rozměrům a odnímatelnému přívodnímu kabelu je snadno manipulovatelná a skladovatelná, aniž by zabírala příliš místa. V nepřilnavé pánvi si můžete snadno připravit až šest porcí jídla.

Česká klasika

Historie výroby prvních českých pečících pánví sahá již do roku 1957. Remosky se hned staly naprostým hitem. Tento český výrobek si své místo na trhu našel velmi rychle díky jedinečnému designu a jednoduchosti. Remoska je ověřená generacemi a stále oblíbeným jednoduchým spotřebičem.

Pečící víko

Pečící nádoba disponuje víkem, ve kterém je topné těleso. Tato varianta ovšem nemá uprostřed klasické sklo. To ale zajistí ještě lepší výsledky při pečení. Víko je vyrobeno z nerezové oceli, hliníku a je potaženo nepřilnavým povrchem Teflon Classic. Na víko navazuje rukojeť s ovládacími prvky a odnímatelným kabelem.

Velká nádoba

Dobrá distribuce tepla po celé ploše je zajištěna díky hliníku. Vrchní vrstvu tvoří nepřilnavý povrch Teflon Classic. Průměr pečící nádoby je 29 centimetrů a výška 11 centimetrů. Díky těmto rozměrům snadno a bez námahy upečete až šest porcí jídla.

Fotogalerie

Remoska Prima P32/01
Remoska Prima P32/01
Remoska Prima P32/01