Bravo B 4676

1190 Kč

Popis produktu

Jeden spotřebič, který vám umožní vařit nejen v kuchyni, ale i tam, kde nemáte k dispozici plotnu ani sporák. Jednoduše v ní uvaříte, podusíte, usmažíte i zapečete. Při smažení nemusíte používat tuk - nepřilnavý povrch zajistí, že se jídlo nepřipálí. Přes skleněnou poklici můžete sledovat jídlo v pánvi a pomocí odnímatelného termostatu snadno nastavíte požadovanou teplotu.

Na cestování i do studentského bydlení

Elektrická pánev se hodí všude, kde potřebujete šetřit prostorem, ale i na místech, kde nemáte k dispozici plnohodnotnou kuchyň. Je tedy ideálním spotřebičem na chalupu, na studentskou kolej nebo do karavanu.

Univerzální využití

V pánvi zvládnete jednoduše a rychle přípravu všech svých oblíbených jídel. Můžete v ní vařit, péct, smažit, zapékat i dusit. Díky nepřilnavému povrchu nemusíte použít tuk - jídlo se vám i tak podaří na jedničku.

Vyladěný pro maximální efektivitu

Pánev je vybavena skleněným víkem s nerezovou obrubou, takže přes něj můžete sledovat, jak probíhá vaření. K dispozici máte také odnímatelný termostat, pomocí kterého je možné plynule regulovat teplotu. Příkon 1500 W je zárukou rychlého ohřátí pánve na požadovanou teplotu.