Leifheit Set Clean Twist M Ergo + náhrada Static Plus 52137

1190 Kč

Popis produktu

Díky sadě Leifheit uklidíte podlahy ve vaší domácnosti během pár okamžiků. Mop se speciální technologií ždímání umožňuje odstředění nečistot z návleku a zajistí jeho maximální suchost. Kolečka a pohodlná rukojeť zajistí snadnou manipulaci s vědrem. Mop si poradí i s úklidem hůře přístupných míst a flexibilní kloub umožní snadno vytřít prostory pod postelemi nebo nábytkem. Návlek na mop Super Soft je ideální pro citlivé dřevěné podlahy. Jeho jemná struktura zajistí efektivní ochranu před poškrábáním.

Speciální způsob úklidu

V této sadě Leifheit naleznete kromě mopu se speciální technologií odstředivého ždímání i 20l vědro se ždímacím nástavcem pro snadnější úklid. Díky tomu budete mít práci hotovou během několika okamžiků a s minimem námahy.

Vhodný pro dřevěné povrchy

Mop se hodí i pro použití na citlivé dřevěné podlahy, které mohou být při neopatrném úklidu snadno poničeny. Díky návleku na mop Super Soft s minimální vlhkostí a jemnou strukturou účinně chrání vaše podlahy před poškrábáním.

Vyměnitelný návlek na mop

V rukojeti mopu, kterou můžete nastavit na 110 - 140 cm, je umístěna rotační technologie a díky odstředivému ždímání lze návlek na mop snadno vyždímat. Úchyt přes suchý zip vám zaručí výměnu návleku během pár vteřin.