Tefal FF 230831

990 Kč

Tuto malou, dobře skladnou a dokonale kompaktní fritézu jistě oceníte, ať už bydlíte sami, nebo máte menší kuchyň. Díky její velikosti ušetříte čas, energii i olej. Pohodlně s ní připravíte 600 gramů hranolků, což je dostatečné množství pro dvě osoby. Fritéza se spouští spínačem na zadní straně. Frituje při teplotě od 150 až do 190 stupňů. Během přípravy pokrmů můžete využít i víko s permanentním kovovým filtrem. V průběhu vaření se o vaši bezpečnost postará tepelně izolovaný vnější plášť fritézy, který vždy zůstává chladný. Nemusíte se tedy obávat, že byste se spálili. Můžete si pochutnat třeba na hranolkách, kroketách, smaženém sýru, smažených rybích prstech aj. Po vaření už stačí jen uklidit: koš a rukojeť fritézy můžete pohodlně umýt v myčce na nádobí.

Kompaktní rozměry

Malá, ale šikovná. I tak by se dala charakterizovat tato mini fritéza, která má dokonale kompaktní rozměry. Je ideální na chatu, do malého bytu, na studentské koleje apod. Ocení ji ti z vás, kteří třeba zatím bydlíte sami, máte malou kuchyň, nebo si smažené věci děláte opravdu jen občas.

Snadná a rychlá údržba

Koš a rukojeť fritézy můžete klidně umýt v myčce na nádobí a pak už zbývá jen vyčistit odnímatelné víko. Díky tomu, že je tato fritéza skutečně kompaktní, je i dobře skladná a nezabere moc místa. Uložíte ji doslova kamkoli.

Fotogalerie

Tefal FF 230831