Čistič oken Leifheit Window Cleaner s tyčí (51003) + mopem na okna (51003)

1290 Kč

Ne nadarmo vzniklo rčení okno do světa. Okna v naší domácnosti bereme jako automatickou součást našich životů. Chrání nás v teple, a přitom nám umožňují sledovat, co se děje na druhé straně, tam venku ve světě. Abychom měli vždy výborný výhled a nedělali si ostudu před sousedy, je třeba okna pravidelně umývat a udržovat v čistotě.

Snadné mytí oken

Úklidem ale nemusíte trávit podstatnou část svého volného odpoledne, společnost Leifheit totiž nabízí praktické řešení. Vysavač na okna Window Cleaner 51000 je kompaktní přístroj nízkých rozměrů, s nímž se snadno manipuluje a skleněné plochy jsou umyty v mžiku.

Vysává i leští

Čistič nabízí jak funkci vysávání, tak i leštění. Obě činnosti vykonává kvalitně a bez toho, aby po něm zbyly viditelné jakékoliv skvrny. Inovativního čištění je dosaženo pomocí elektrického odsávání vody. Přístroj je vysoce univerzální. Můžete jej využít na klasická i střešní okna, vyčistit s ním zrcadlo, sprchový kout, ale také například dlaždice. Na jedno nabití zvládne čistič vykonávat svou práci až 35 minut.

Fotogalerie

Čistič oken Leifheit Window Cleaner s tyčí (51003) + mopem na okna (51003)