Concept PC 5510

1890 Kč

Tuto kompaktní pekárnu jistě ocení každý, kdo si rád pochutná na čerstvém domácím chlebu připraveném výhradně z kvalitních surovin. Celý proces pečení je plně automatický, stačí vybrat jeden z 12 přednastavených programů, zvolit požadovanou úroveň propečení kůrky a vložit potřebné suroviny. Poté již stačí jen počkat na výsledek, kterým bude nádherně propečený a voňavý chléb. Ovládání pekárny je snadné a intuitivní, přičemž všechny potřebné informace se zobrazují na přehledném LCD displeji. Nechybí ani možnost odložení startu a celý proces pečení můžete pohodlně sledovat velkým okénkem v horním víku přístroje.

Dopřejte si voňavý chléb kdykoliv

Nastavitelný 13hodinový časovač vám umožní přesně naplánovat automatické spuštění pečení podle potřeby. Navíc je zde i funkce KEEP WARM, která udrží váš chléb teplý ještě hodinu po jeho dopečení.

Pekárna zvládne vše automaticky

Stačí vložit suroviny a vybrat požadovaný pečicí program, o vše ostatní se už postará pekárna sama. Díky hnětacímu háku si suroviny sama zpracuje, těsto nechá nakynout a pak spustí samotné pečení.

 

Velmi jednoduchá údržba

Vnitřní pečicí nádoba je vyjímatelná a opatřená nepřilnavou povrchovou vrstvou, která brání připékání chleba. Díky ní bochník snadno vyklopíte a nádobu poté jednoduše umyjete.

Fotogalerie

Concept PC 5510
Concept PC 5510
Concept PC 5510